Fondacija Cure: Poziv za volontiranje na PitchWise festivalu

Fondacija Cure poziva sve zainteresovane da se prijave za volontiranje na trinaestom PitchWise festivalu.
Piše: 
Redakcija
Foto: 
Fondacija Cure
Podijeli ovaj članak: 
Ovogodišnji PitchWise festival pod nazivom Vještičije sijelo “Bajke i cajke” – Dekonstrukcija patrijarhalnih normi održava se od 13. do 16. septembra u Sarajevu.
 
"PitchWise festival ženske umjetnosti i aktivizma smo pokrenule vođene potrebnom da zauzmemo napušteni i zanemareni javni prostor i da ga preobrazimo u mjesto susreta koje okuplja društveno anagažirane umjetnice, aktiviskinje, teoretičarke, feministkinje i sve zainteresovane za ženska pitanja u BiH i regiji", navode organizatorice festivala.
 
Od zainteresovanih volonterki očekuje se rad na pripremi festivala, komunikacija sa prisutnima, rad na distribuciji materijala i ostalim logističkim poslovima. Prethodno iskustvo rada na festivalama je poželjno, ali ne i nužno.
 
"Za svoj rad na festivalu ćeš steći iskustvo, nova poznanstva, mnogo dobre energije, imat ćete potvrde od Fondacije Cure da ste učestvovale u organizaciji festivala, promotivne materijale,bpokriće troškova putovanja u okviru Kantona Sarajeva. Mnogo druženja i razvoj vještine timskog rada", poručuju iz Fondacije Cure.
 
Prijave, koje trebaju sadržavati kratko pismo motivacije, uz ime i prezime, kontakt telefon i razlog prijavljivanja, potrebno je poslati na e-mail vildana@fondacijacure.org, do srijede, 22. augusta.
 
Više informacija dostupno je na ovom linku.
Ostavite komentar