FFOSI: Prijavite film o osobama s invaliditetom

Šesti filmski festival o osobama s invaliditetom raspisao je javni poziv za prijem radova koji je otvoren od 16. maja do 16. jula ove godine.
Piše: 
Redakcija
Foto: 
Filmski festival OSI
Podijeli ovaj članak: 
Festival će se održati 15. septembra u Domu omladine u Banjaluci, a ovogodišnja tema je "Samostalan život osoba s invaliditetom".
 
Javni poziv je otvoren za sve zainteresovane autore, koji trebaju dostaviti igrani, dokumentarni ili animirani film na temu osoba s invaliditetom, najmanje u DVD kvalitetu, koji ne traje duže od 30 minuta. Pored toga, prijavljeni radovi moraju imati BHS ili engleski titl.
 
Filmovi se mogu dostaviti poštom ili putem interneta, a oni koji se odluče za online varijantu, prateću dokumentaciju trebaju dostaviti na mail ffosi.bl@gmail.com.
 
Radovi i prateći materijali koji se dostavljaju poštom, šalju se sa naznakom "Za javni poziv za 'Šesti filmski festival osoba s invaliditetom', na adresu: Humanitarna organizacija "Partner" Ul. Srđe Zlopogleđe 55, 78 000 Banja Luka, Republika Srpska, BiH.
 
Uz film je potrebno dostaviti i biografiju autora sa kontakt podacima, kao i izjavu autora o odobrenju za javno emitovanje rada.
 
Banjalučki Festival osoba s invaliditetom revijalnog je karaktera s ciljem podizanja svijesti šire javnosti o osobama s invaliditetom, njihovim problemima, potrebama, željama i mogućnostima, navode organizatori u pozivu.
Ostavite komentar