CGS Livno: Ispričajte nam svoje radničke priče

Priče građana i građanki koje svjedoče o diskriminaciji, mobingu, nehumanim uvjetima rada i drugim kršenjima radničkih prava.
Piše: 
Redakcija
Foto: 
Pixabay
Podijeli ovaj članak: 
Vezane teme: 
Centar za građansku suradnju iz Livna poziva građane i građanke da ispričaju svoju radničku priču anonimno ili pod imenom i prezimenom.
 
Iz ove organizacije navode da im se već neko vrijeme javljaju osobe iz različitih oblasti ljudskog djelovanja i ukazuju na probleme na radnom mjestu i sa poslodavcem.
 
"Najčešći problemi s kojima se ljudi susreću su: 'rad na crno', diskriminacija, mobbing, neisplata plaća, neuplaćeni doprinosi, nehumani uvjeti rada, nemogućnost odlaska na porodiljni dopust, uzimanja bolovanja, smrtni slučaj u obitelji", navode iz Centra za građansku suradnju u svom pozivu.
 
Svoju radničku priču mogu poslati osobe koje su se susretale ili bile izravno povezane sa navedenim situacijama, a priča će zatim biti plasirana u medije. Priče se mogu dostaviti na e-mail adresu cgs-li@tel.net.ba, a moguće je i kontaktirati organizaciju na broj telefona: 034 202 770.
 
Kompletan poziv možete preuzeti ovdje.
Ostavite komentar