Magacin Kabare: Akcija za odlazak tima na SOI

Magacin Kabare i diskriminacija.ba vas pozivaju da nam se pridružite na finalu takmičenja 'Šeret' i podržite odlazak BH tima na Specijalnu Olimpijadu.
Piše: 
diskriminacija.ba
Podijeli ovaj članak: 
 Pozivamo Vas da u subotu, 20.06.2015. godine, posjetite i popratite finale takmičenja Stand up komičara amatera „Šeret“, u Magacinu 'Kabare'. Za najvećeg Šereta boriti će se 6 takmičara iz Bihaća, Mostara i Gruda: Vanja Gredelj, Filip Ćorluka, Elvis Jusić, Emir Štrkljević, Nikola Vidović i Enes Kozličić uz nastup specijalnih gostiju. 
 
Osim smjehu i zabavi, finalno veče je posvećeno prikupljanju sredstava za tim Specijalne olimpijade BiH koji trebaju našu podršku za odlazak na Specijalnu olimpijadu koja će se održati od 25.07. do 2.8. 2015. godine u Los Angelesu. Bosanskohercegovački paraolimpijci su prikupili 50 medalja u različitim disciplinama, ali  i dalje je najveći problem novac za putne troškove. 
 
Tim povodom, MAGACIN KABARE odlučio je pridružiti se ostalim udruženjima, kompanijama i pojedincima u podršci mladih bh. sportista koji su branili boje naše države na mnogobrojnim takmičenjima. 
 
Program takmičenja počinje u 17.00, a nastup komičara i komičarki održava se u 21.00. Za više informacija kontaktirajte: press@magacinkabare.com ili mobitel +387 66 935 016
 
 
 
Ostavite komentar