Predstavljamo: Plivački tim na Specijalnoj Olimpijadi

Pored Irmele Peranović, plivački tim na ljetnjoj Specijalnoj Olimpijadi ove godine čine i Miro Vasić, Zorana Mitrović i Admir Prvišić.
Foto: 
Imrana Kapetanović
Podijeli ovaj članak: 
''Vasić Miro je bio prvak Evrope u plivanju dok je plivao za “Zaštiti me” iz Banja Luke, sada je naš član. Pliva već drugu Olimpijadu, bio je u Briselu, imao je dva četvrta mjesta. Očekujemo sada da će uzeti medalju, pošto je bio u punom treningu'', kaže njegov trener Goran Spasojević iz Dervente. 
 
 
 
 
 
 
 
Miro Vasić, plivač olimpijskog tima na Specijalnoj Olimpijadi
 
 
''Ja sam Zorana Mitrović, takmičim se u disciplini plivanje i velika mi je čast da učestvujem u ovom velikom takmičenju. Hvala svim divnim ljudima koji su me pozvali da učestvujem na Olimpijadi i da predstavljam našu reprezentaciju. Ovo je moje prvo takmičenje.''
 
 
Zorana Mitrović, plivačica bh. tima
 
 
''Ja sam Admir Privišić i takmičim se u disciplini prsno plivanje. Treniram 7 godina i već sam učestvovo ranije na takmičenjima. Bio sam dva puta u Švedskoj i u Beogradu. Očekujem da se vratim sa zlatnom medaljom.''
 
 
Admir Privišić, plivač tima koji ove godine u Los Anđeles
 
 
Samir Halilović je selektor reprezentacije u plivanju, koja broji 6 takmičara i takmičarki. Kod većine njih radi se o lakšem mentalnom invaliditetu. Trenirali su naporno, čitave godine, i nadaju se velikom uspjehu. 
 
''Nije mala stvar da se učestvuju na takmičenju gdje će biti 188 zemalja. Vjerujte, za njih je ovo velika čast što će učestvovati tamo i što će imati priliku da budu dio te velike priče'' kaže Halilović.  
 
 
Ostavite komentar